Annonse

– Tre gode innhopp


Foto: Glenn Faannessen

Det ble alt annet enn et hyggelig gjensyn med Aker Stadion for assistenttrener Odd Berg som måtte oppleve det andre firemålstapet denne uken mot et annet lag i blått og hvitt.

– Vi visste at det kom til å bli vanskelig, sier Odd Beg til KRS247, og tror laget gikk ut med litt for stor respekt mot den regjerende seriemesteren. I andre omgang var det et helt annet lag som gikk ut på banen og kunne fort fått 2-1.

– Det hadde helt endret kampens karakter, sier Odd Berg som tror hovedfokus frem mot Bodø/Glimt blir å bli bedre på det offensive og ikke minst få folk tilbake fra skade og sykdom. Men det spirer i Starts ungdomsavdeling, for alle de tre som ble byttet inn i kampen var under 21 år.

– Jeg synes det er flott at vi kan få inn lokale spillere, det prøver vi på hele tiden at de får sjansen til å spille på seg litt Tippeliga-erfaring. Jeg synes vi har tre gode innhopp i dag, sier assistenttreneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer