KRS247.no

Henter værvarsel...

– Tre gode innhopp

Det ble alt annet enn et hyggelig gjensyn med Aker Stadion for assistenttrener Odd Berg som måtte oppleve det andre firemålstapet denne uken mot et annet lag i blått og hvitt.

– Vi visste at det kom til å bli vanskelig, sier Odd Beg til KRS247, og tror laget gikk ut med litt for stor respekt mot den regjerende seriemesteren. I andre omgang var det et helt annet lag som gikk ut på banen og kunne fort fått 2-1.

– Det hadde helt endret kampens karakter, sier Odd Berg som tror hovedfokus frem mot Bodø/Glimt blir å bli bedre på det offensive og ikke minst få folk tilbake fra skade og sykdom. Men det spirer i Starts ungdomsavdeling, for alle de tre som ble byttet inn i kampen var under 21 år.

– Jeg synes det er flott at vi kan få inn lokale spillere, det prøver vi på hele tiden at de får sjansen til å spille på seg litt Tippeliga-erfaring. Jeg synes vi har tre gode innhopp i dag, sier assistenttreneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204862781″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]