KRS247.no

Henter værvarsel...

Travel førjulstid for nedrykkstrener

Selv om Donn rykket ned fra 2. divisjon i år, ligger ikke klubben nede og gråter bitre tårer. Spillerlogistikk, sponsoravtaler og nytt sportslig team skal på plass før neste sesong sparker i gang. Da går ukene fort, noe trener Kjetil Ruthford Pedersen vet og kjenner på kroppen.

– Vi holder på å planlegge neste sesong. Flere av spillerne våre er i tenkeboksen nå, og det kan føre til en yngre utgave av Donn i 2016. Det kan være positivt på fremtiden, sier Pedersen til KRS247.

Om Donn anno neste år blir et yngre lag med mange juniorspillere, er det noe treneren ser frem til. Det å utvikle spillere som er på vei oppover er noe som gir Steinar Pedersens bror stor glede.

– Folk som vil trene mye og hardt og vil bli gode. Sånt er morsomt å være med på, sier Donntreneren.

Det har vært et lærerikt år for lakkskoklubben, og sesongen ble til slutt litt for lang for en tynn og skadeutsatt tropp. Neste år er det en rekke morsomme lokaloppgjør som Donn bør se frem til, mener treneren. Start 2, MK, Express, Jerv 2, Randesund og Vigør står på menyen rent lokalt.

– Det blir bra for fotballglade folk på Sørlandet, konstanterer treneren.

Hør intervju med treneren og klubbens speaker, Jesper Mathisen, her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/236936567″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]