Annonse

Travel førjulstid for nedrykkstrener


Donntrener Kjetil Ruthford Pedersen og speaker på Donns hjemmekamper, Jesper Mathisen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Selv om Donn rykket ned fra 2. divisjon i år, ligger ikke klubben nede og gråter bitre tårer. Spillerlogistikk, sponsoravtaler og nytt sportslig team skal på plass før neste sesong sparker i gang. Da går ukene fort, noe trener Kjetil Ruthford Pedersen vet og kjenner på kroppen.

– Vi holder på å planlegge neste sesong. Flere av spillerne våre er i tenkeboksen nå, og det kan føre til en yngre utgave av Donn i 2016. Det kan være positivt på fremtiden, sier Pedersen til KRS247.

Om Donn anno neste år blir et yngre lag med mange juniorspillere, er det noe treneren ser frem til. Det å utvikle spillere som er på vei oppover er noe som gir Steinar Pedersens bror stor glede.

– Folk som vil trene mye og hardt og vil bli gode. Sånt er morsomt å være med på, sier Donntreneren.

Det har vært et lærerikt år for lakkskoklubben, og sesongen ble til slutt litt for lang for en tynn og skadeutsatt tropp. Neste år er det en rekke morsomme lokaloppgjør som Donn bør se frem til, mener treneren. Start 2, MK, Express, Jerv 2, Randesund og Vigør står på menyen rent lokalt.

– Det blir bra for fotballglade folk på Sørlandet, konstanterer treneren.

Hør intervju med treneren og klubbens speaker, Jesper Mathisen, her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer