KRS247.no

Henter værvarsel...

Tok en sterk borteseier

Fløy klarte å revansjere bortetapet fra sist runde mot Staal Jørpeland da Brodd ble slått 1-0 på Midjord kunstgras i ettermiddag i Norsk Tipping-ligaens avdeling 3.

Det var en jevnspilt kamp der begge lag hadde sine sjanser. Det kunne stått 1-0 til Brodd tidlig i kampen da Emil Hansen vant en duell i feltet og sendte Fløy-keeper Andreas Juvet Hoppestad i full strekk.

Men det stod 0-0 til pause og det skulle gå nesten en halvtime uti 2. omgang før Fløy fikk til et skikkelig angrep og Christoffer Myhre kunne sette ballen forbi Brodds forsvar og forbi Gramos David Gashi som måtte se ballen gå i mål.

Hjemmelaget prøvde å svare tilbake på en kontring kort tid etter, men Sven Fredrik Stray pådro seg et rutinert gult kort for å ha stoppet den overgangsmuligheten.

Med dagens resultat har Fløy fem poeng ned til Pors som spilte 2-2 i dag mot Sola, og seks poeng ned til Start 2 som møter Lura borte på mandag. Fløys neste kamp er mot nettopp Lura kommende lørdag, 5. august kl. 16:00.