Annonse

Tok en sterk borteseier


Fløys Dardan Dreshaj i duell med Brodds Emil Jesman Dunde - Foto: Per Thime

Fløy klarte å revansjere bortetapet fra sist runde mot Staal Jørpeland da Brodd ble slått 1-0 på Midjord kunstgras i ettermiddag i Norsk Tipping-ligaens avdeling 3.

Det var en jevnspilt kamp der begge lag hadde sine sjanser. Det kunne stått 1-0 til Brodd tidlig i kampen da Emil Hansen vant en duell i feltet og sendte Fløy-keeper Andreas Juvet Hoppestad i full strekk.

Men det stod 0-0 til pause og det skulle gå nesten en halvtime uti 2. omgang før Fløy fikk til et skikkelig angrep og Christoffer Myhre kunne sette ballen forbi Brodds forsvar og forbi Gramos David Gashi som måtte se ballen gå i mål.

Hjemmelaget prøvde å svare tilbake på en kontring kort tid etter, men Sven Fredrik Stray pådro seg et rutinert gult kort for å ha stoppet den overgangsmuligheten.

Med dagens resultat har Fløy fem poeng ned til Pors som spilte 2-2 i dag mot Sola, og seks poeng ned til Start 2 som møter Lura borte på mandag. Fløys neste kamp er mot nettopp Lura kommende lørdag, 5. august kl. 16:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer