KRS247.no

Henter værvarsel...

Tok en ny hjemmeseier

Vindbjart vant sin tredje hjemmekamp på rad da Vard Haugesund ble slått for første gang siden 2011.

Da som nå var det Øyvind Gausdal som scoret Vindbjarts mål. Det er noen år, kilo og hårfrisyrer siden.

Kampen startet jevnspilt mellom lagene og det var flere gule kort i kampen enn mål før Gausdal puttet sitt første for dagen etter 37 minutter. Victor Vindfjell fikk lurt en forsvarer og sendt avgårde et flott innlegg mot hjemmelagets storscorer som satte inn sitt 217. mål i drakta!

Det skulle bare gå fire minutter før Thomas Kinn i Vard-buret måtte hente ut en ny ball fra nettet. Victor Vindfjell prøvde seg alene mot Kinn, som reddet, men Gausdal var våken fremme på returen og 2-0 var et faktum.

Etter pause var det veldig jevnspilt mellom lagene og Vard Haugesund var utrolig nær ved en anledning til å redusere da ballen gikk på innsiden av stolpen, men så ble ballen sendt ut på sidelinjen.

I det 87. minutt ble Joachim Holberg Eriksen felt innenfor 16-meteren og Øyvind Gausdal fikk da sjansen til å sette inn sitt hat-trick for dagen på straffespark. Det gjorde han sikkert fra merket og er dermed oppe i 219 mål!

Steinar Skeie prøvde å drøye ut tiden ved å gjøre tre bytter, men Vard Haugesund fikk pyntet på resultatet med et trøstemål i sluttsekundene. Andreas Ulland Andersen fikk skyte fra rundt 30 meter og ballen snek seg forbi Vindbjarts keeper nede ved stolperota.

Det endte 3-1 på Moseidmoen og med dagens tre poeng overnatter Vindbjart på 10. plass før Egersund spiller bortekamp mot Byåsen i morgen. De har fem poeng ned nå til Fana på 12. plass som spiller bortekamp mot Hødd i morgen.