Annonse

Tok årets første poeng


Foto: Pål Lomeland

Vindbjart kunne endelig klarte litt på tabellen etter å ha sikret seg ett poeng borte mot Moss i en kamp som endte 2-2. Likevel er årets sesongstart den verste noen sinne.

Det var en grei start for venndølene på bortebane med flere store sjanser, men det var hjemmefansen som kunne slippe jubelen løs.

Fem minutter før pause prøvde Bajram Ajeti å lure seg forbi Vindbjarts forsvar. Der måtte Jesper Jansen bruke ulovlige midler for å stoppe angriperen og han gikk i bakken innenfor 16-meteren. Ajeti satte straffen selv i mål til 1-0.

Vindbjart hadde tre hjørnespark mot slutten av omgangen, men klarte ikke å komme til avslutning.

Etter hvilen gikk det mye bedre for de blå. Øyvind Gausdal gjorde som han har gjort så mange ganger før, nemlig å score mål. Det skjedde etter allerede tre minutter da han dunket inn 1-1 på et nytt hjørnespark for Vindbjart.

De 439 fremmøtte på Melløs skulle oppleve flere mål.  Et kvarter før slutt fikk nemlig Omar El Ghaouti ta ballen litt for enkelt ned fra rundt tjue meter. Der fikk han litt for god tid til å finsikte skuddet sitt som gikk i mål og Moss var i ledelsen igjen.

Men det skulle bli ett poeng til hvert av lagene og Vindbjart viste igjen hvor farlige de kan være på hjørnespark. Og like før slutt kunne Christian Follerås stige høyt til værs og sikre 2-2.

Fløy fortsatt sist
Fløy står fortsatt med null poeng i årets sesong av PostNord-ligaen. I hjemmekampen mot FK Tønsberg ble det et nytt tap etter at bortelaget scoret kampens eneste mål.

Det kom etter 11 minutter ved Lasse Bransdal. De 150 fremmøtte på Colorlinebanen på Flekkerøy fikk se et lag som prøvde å komme tilbake, men Tønsberg var utrolig nær å øke til 2-0 like før slutt med et skudd som gikk i tverrliggeren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer