Annonse

Tøff kvalik for Vigør


Vigør møter Mandalskameratene i kvalik til NM. Her fra en kamp mot Donn i 2013. | Foto: www.fkvigør.no

Det blir en vanskelig inngang til årets Norgesmesterskap i fotball når Vigør reiser til Mandal og MK i den første kvalifiseringsrunden i slutten av mars.

Det er klart etter at NFF i dag offentliggjorde hele listen over kampene som skal innlede cupen som avsluttes med finale i november. Mandalskameratene og Vigør spiller begge i 3. divisjon og i fjor endte Vigør foran mandalittene i seriespillet. De brunkledde kan se frem til en sesong med mye positivt i vente, deriblant et nytt klubbhus og ikke minst en forsterkning i hjemvendte Christer Kleiven, som skal fungere som spillende assistenttrener.

Bortekamp også for Randesund
Randesund møter Fevik-laget Express, som har rykket opp til 3. divisjon etter å ha vunnet sin gruppe klart i fjor.

Alle kampene i 1. kvalifiseringsrunde i cupen skal spilles innen 25. mars, for 2. kvalifiseringsrunde spilles 8. april.

Se hele oppsettet for 1. kvalifiseringsrunde
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar