Annonse

– To tapte poeng


Foto: Glenn Faannessen

Sogndal-trener Eirik Bakke synes absolutt ett poeng mot Start er noe man kan leve med, men han skulle sett at de fikk med seg alle tre poengene tilbake til saftbygda.

– Vi ledet kampen 1-0, så slet vi voldsomt i starten av 2. omgang, men får god kontroll etter hvert. Vi var veldig ustrukturerte på målet og har en gigantsjanse på slutten, sier Bakke til KRS247.

Han er overrasket over måten Start fremstod på i starten av oppgjøret.

– De var litt forsiktige i starten. Vi hadde forventet at de skulle gå ut med ingenting å tape, men de kom bedre med i 2. omgang. Men det sier seg selv at det ligger mye i hodet etter å ha gått så lenge uten seier. Men jeg kan se at det er mye bra som blir gjort av Start, forklarer Sogndals trener.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer