KRS247.no

Henter værvarsel...

Tippes rett ned

Ny trener til tross, VGs eksperter har liten tro på at Start vil klare seg overhodet i Tippeligaen 2016.

Avisen tror Steinar Pedersen vil få det tungt med å løfte laget ut av den bunnstriden klubben stort sett har vært i de siste to sesongene. De mener den tidligere Jerv-treneren må trylle for at vi skal slippe en like spennende høst som i fjor.

I avisens nedtelling til seriestart i Tippeligaen den 11. mars, har Start fått ulike terningkast og ikke overraskende er det angrep og benk som får lav score.

Angrep får terningkast 2 fordi det mangler en målgarantist og at det haster for blant andre Uduak Idemokon til å bli farligere inn mot mål og bedre på å ta riktige valg.

Med tanke på ressurser gir avisen bunnotering på grunn av de økonomiske problemene som Start har hatt. I fjor gikk de for første gang med et overskudd, men de trenger fortsatt penger inn i klubben og var heldig med at de fikk penger for Ajer.

Avisen har truffet bra med sine tabelltips de to siste sesongene med 12. plass i 2014 og 14. plass i 2015. Nå blir det spennende å se om Start kan overraske og komme høyere enn den 16. plassen som VG tipper denne sesongen.