Annonse

Tippes rett ned


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Ny trener til tross, VGs eksperter har liten tro på at Start vil klare seg overhodet i Tippeligaen 2016.

Avisen tror Steinar Pedersen vil få det tungt med å løfte laget ut av den bunnstriden klubben stort sett har vært i de siste to sesongene. De mener den tidligere Jerv-treneren må trylle for at vi skal slippe en like spennende høst som i fjor.

I avisens nedtelling til seriestart i Tippeligaen den 11. mars, har Start fått ulike terningkast og ikke overraskende er det angrep og benk som får lav score.

Angrep får terningkast 2 fordi det mangler en målgarantist og at det haster for blant andre Uduak Idemokon til å bli farligere inn mot mål og bedre på å ta riktige valg.

Med tanke på ressurser gir avisen bunnotering på grunn av de økonomiske problemene som Start har hatt. I fjor gikk de for første gang med et overskudd, men de trenger fortsatt penger inn i klubben og var heldig med at de fikk penger for Ajer.

Avisen har truffet bra med sine tabelltips de to siste sesongene med 12. plass i 2014 og 14. plass i 2015. Nå blir det spennende å se om Start kan overraske og komme høyere enn den 16. plassen som VG tipper denne sesongen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer