Annonse

– Tilnærmet prikkfri 2. omgang


Foto: Aafk.no

Magne Hoseth kledde på seg for første gang den oransje drakta i en kamp i Tippeligaen og synes selv det gikk utmerket.

– Velsmakende tre poeng og jeg synes jeg passet bra i tangotrøye, sier Hoseth til KRS247. Han er enig i at laget fremstod som tamme før pause og hadde veldig dårlig tempo og dårlige bevegelser.

Den tidligere Molde-, Stabæk- og Viking-spilleren er glad for at han fikk sjansen fra start i hjemmekampen mot laget fra Kristiansand.

– Det gjorde godt med spilletid. En gammel ringrev som meg må spille, ellers tørker jeg bort, ler Magne Hoseth som har stor tillit til Trond Fredriksens taktiske vurderinger. Han synes det passet veldig bra å bli plassert mer mot midten mot et lavtstående Start-lag.

Hoseth tror også at laget kan ha potensiale til å holde seg i Tippeligaen, men at det blir tøft.

– Vi ser fremover, men det blir nesten cupfinaler i hver kamp fremover for å kunne få god nok avstand til lagene bak, sier Magne Hoseth.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer