Annonse

Tilbake på Sørlandet


Foto: Morten Wiik Larsen, Sandnes Ulf

Sean McDermott vender tilbake til sørlandsk fotball. Han har signert kontrakt med Start ut 2016.

22-åringen kommer gratis til Sørlandet som følge av at kontrakten hans med Sandnes Ulf gikk ut 1. juli. Han har spilt for de lyseblå siden 2013 etter å ha prøvd seg på ungdomslaget til Arsenal i tre år uten å få sjansen for førstelaget til Premier League-klubben.

– Jeg kjenner et par av gutta fra før og har snakket med Ruthford før. Forhold til han er veldig bra, sier McDermott til Starts hjemmeside. Han håper også på å kunne henvise Opdal til benken og er forberedt på konkurranse ut sesongen.

– Til neste år er ambisjonen min helt klart å bli førstekeeper, sier han som er veldig glad for å være tilbake til sørlandsk fotball for første gang siden han gikk fra Våg for seks år siden.

Starts andrekeeper Ingvar Jónsson som ikke har fått mye spilletid denne sesongen, har gått motsatt vei og er utleid til Sandnes Ulf resten av årets sesong.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer