Annonse

Tilbake etter skade


Arkivfoto: Alf Otto Fagermo

Lars-Jørgen Salvesen har blitt frisk etter kneskaden som har holdt ham på sidelinjen siden leddbåndet som røk for ti måneder siden og vil få noen minutters spilletid i treningskampen mot Sandefjord.

– Endelig, jeg har ikke spilt siden første seriekamp mot Fredrikstad i fjor. Jeg ble skadet på treningen etter den kampen, sier Salvesen til IK Starts nettside.

Han skal ha trent mye styrke og bygget seg opp til å bli sterkere i beina og understreker at det eneste han mangler for å være helt i form er mer kamptrening og spilletid. Han er lovet 15-20 minutter spilletid i kampen som sparkes i gang klokken 17:00 i Sørlandshallen.

Ellers er det følgende spillere som skal starte kampen.

Benjamin Boujar starter i mål.

I forsvar starter Benjamin Gleditsch sammen med Simon Larsen, Henrik Robstad og Elliot Käck.

På midten starter Aremu Afeez, Isaac Twum og Espen Børufsen.

Helt fremst har Mark Dempsey valgt å starte med Andri Tryggvason, Kristjan Flóki Finnbogason og Kevin Kabran.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer