KRS247.no

Henter værvarsel...

Tilbake etter frustrerende skadeavbrekk

Andreas Hollingen har hatt en trøblete sesong så langt, og en ikke veldig alvorlig skade har satt ham ut av spill i mye lenger tid enn han hadde sett for seg. Nå er han tilbake på treningsfeltet og i full trening med ball.

– Det er utrolig gøy å spille fotball igjen. Det er jo derfor vi trener gjennom hele vinteren, det er for å drive på med ball og ikke være inne i styrkerommet og holde på, sier den friskmeldte midtbanespilleren.

Han synes det har vært ekstra kjedelig å ikke kunne delta på de mange kampene som har blitt spilt denne våren når han har gått skadet. Skadeavbrekket har vært frustrerende langt.

– Det har blitt for mange uker i forhold til skaden. Den var ikke så alvorlig i utgangspunktet, men så har det tatt litt lenger tid og det er ekstra kjedelig når det er så mange kamper man har gått glipp av og når vi ikke har tatt så mye poeng heller er det ekstra kjedelig.

Han håper å kunne bli med i en kamptropp før sommerpausen.

– Formen er ikke helt på topp som den burde ha vært nå på året, men jeg er veldig gira på å bidra.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265057534″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]