Annonse

Tilbake etter frustrerende skadeavbrekk


Andreas Hollingen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Andreas Hollingen har hatt en trøblete sesong så langt, og en ikke veldig alvorlig skade har satt ham ut av spill i mye lenger tid enn han hadde sett for seg. Nå er han tilbake på treningsfeltet og i full trening med ball.

– Det er utrolig gøy å spille fotball igjen. Det er jo derfor vi trener gjennom hele vinteren, det er for å drive på med ball og ikke være inne i styrkerommet og holde på, sier den friskmeldte midtbanespilleren.

Han synes det har vært ekstra kjedelig å ikke kunne delta på de mange kampene som har blitt spilt denne våren når han har gått skadet. Skadeavbrekket har vært frustrerende langt.

– Det har blitt for mange uker i forhold til skaden. Den var ikke så alvorlig i utgangspunktet, men så har det tatt litt lenger tid og det er ekstra kjedelig når det er så mange kamper man har gått glipp av og når vi ikke har tatt så mye poeng heller er det ekstra kjedelig.

Han håper å kunne bli med i en kamptropp før sommerpausen.

– Formen er ikke helt på topp som den burde ha vært nå på året, men jeg er veldig gira på å bidra.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer