Annonse

Tidligere Follo-spiller klar for Start


Foto: Simen Carlsen Strande, follofk.no

Start styrker forsvaret sitt med en spiller som kommer fra 2. divisjonslaget Follo. Han heter Jens Kristian Skogmo og skal være i klubben i to år.

– Jeg gleder meg til å få sjansen til å prøve meg i en så fin klubb som Start. sier han til klubbens nettside.

28 år gamle Skogmo var ganske viktig for Follo, som rykket ned fra OBOS-ligaen forrige sesong. Han spilte 29 av laget 30 kamper fra Start og bidro med ett mål og 10 assist. Det er nettopp disse offensive kvalitetene som Steinar Pedersen har lagt merke til.

– Han er en offensiv back-type med gode basisferdigheter, som er trygg og god med ballen og med god innleggsfot, sier Pedersen.

Skogmo beskrives videre av Start-treneren som en type back han ønsker i måten Start skal spille på.

Den tidligere Follo-spilleren synes det blir vemodig å forlate klubben etter åtte år, men at det føles riktig å flytte til Kristiansand og prøve seg på nye utfordringer.

Han blir med på sesongoppkjøringen for de gule og svarte fra og med tirsdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer