Annonse

Telenor fortsetter som Start-sponsor


Trond Kittelsen fra Telenor og kommersiell sjef i Start, Cato Larsen, smiler bredt over ny samarbeidsavtale. Foto: iktstart.no

– Vi er veldig fornøyde med å fortsette engasjementet i Start. Samarbeidet gir oss god eksponering og klubben har et velutviklet sponsorlaug der vi er aktiv del av, sier Trond Kittelsen, regiondirektør for Telenor i Rogaland og Agderfylkene, til www.ikstart.no.

For Start betyr det mye å ha på plass enda en av de store samarbeidspartnerne, sier kommersiell sjef i Start, Cato Larsen til egen nettside.

– Telenor har fulgt oss lojalt i opp- og nedturer. De har vært med som en solid støttespiller. Og det er viktig å ha en stor aktør som Telenor på plass, sier Larsen.

Og Start-jubel ønsker også Telenor seg i årene fremover.

– Hele huset er engasjert i Start. Fotballpraten går i lunchen og hos oss er vi alle stolte av Start som klubb. Det er en samlende institusjon, sier Trond Kittelsen.

– Hva forventer dere av Start fremover?

– Sportslig så forventer vi at Start biter fra seg. Samtidig er vi klar over de ressursene klubbene rår over. Vi vil uansett at Start skaper engasjement og gjør det bra. På forretningssiden så ønsker vi at klubben fortsetter å legge til rette for at samarbeidspartnerne kan treffes, utvikle erfaringer og skape forretningssamarbeid.

– Og så er vi absolutt klare for en cupfinale på Ullevål, avslutter Kittelsen og smiler.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar