Annonse

Taus rundt De Johns fremtid


Foto: Glenn Faannessen

Start-trener Steinar Pedersen ville ikke avkrefte eller bekrefte om Starts bestemann mot Viking, Alex De John, er med i fremtidsplanene når en ny tropp for OBOS-ligaen skal bygges foran neste sesong.

– Vi holder på å skal sy sammen et lag for fremtiden og Alex har gjort gode kamper. Han presterer godt i dag også, det er kjempebra for ham. Men hvordan situasjonen blir tar vi en fortløpende diskusjon på i løpet av høsten, sier Pedersen til KRS247.

Men har han spilt seg mer inn på laget?

– Det er klart at så lenge han presterer bra, så handler det om å være god og han spilte en veldig god kamp i dag, sier treneren.

Han er selvfølgelig også skuffet over at Starts nedrykk til OBOS-ligaen ble bekreftet med tapet mot Viking.

– Vi har ikke vært gode nok gjennom en hel sesong til å kunne konkurrere på øverste nivå. Vi lager litt for mange unødvendige frispark i egen boks og fotball handler om effektivitet og kynisme i egen boks og på begge de punktene har vi gjennom sesongen totalt sett ikke vært bra nok, sier Steinar Pedersen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer