KRS247.no

Henter værvarsel...

Taus rundt De Johns fremtid

Start-trener Steinar Pedersen ville ikke avkrefte eller bekrefte om Starts bestemann mot Viking, Alex De John, er med i fremtidsplanene når en ny tropp for OBOS-ligaen skal bygges foran neste sesong.

– Vi holder på å skal sy sammen et lag for fremtiden og Alex har gjort gode kamper. Han presterer godt i dag også, det er kjempebra for ham. Men hvordan situasjonen blir tar vi en fortløpende diskusjon på i løpet av høsten, sier Pedersen til KRS247.

Men har han spilt seg mer inn på laget?

– Det er klart at så lenge han presterer bra, så handler det om å være god og han spilte en veldig god kamp i dag, sier treneren.

Han er selvfølgelig også skuffet over at Starts nedrykk til OBOS-ligaen ble bekreftet med tapet mot Viking.

– Vi har ikke vært gode nok gjennom en hel sesong til å kunne konkurrere på øverste nivå. Vi lager litt for mange unødvendige frispark i egen boks og fotball handler om effektivitet og kynisme i egen boks og på begge de punktene har vi gjennom sesongen totalt sett ikke vært bra nok, sier Steinar Pedersen.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/285749784″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]