KRS247.no

Henter værvarsel...

Taus om sin egen fremtid

Andreas Hollingen ønsker ikke å si noe om han blir i Start etter sesongslutt. Han er nå kampklar etter å ha vært ute med skade siden Tromsø-kampen den 17. juli.

– Jeg har snakket med både Molde og Start om min fremtid, men jeg har fullt fokus på de seks viktige kampene som gjenstår denne sesongen, sier Hollingen til KRS247.

Han er en av tre leiesoldater som kom til Start på utgående kontrakt hos Molde. Kontrakten hans løper etter sesongslutt og da står han fritt til å selv velge hvor han vil spille fotball i 2016.

Sist Andreas Hollingen spilte en hel kamp for Start, var sist det ble tre poeng. Det var hjemme mot Stabæk da de ble slått 4-1. Og han er klar for å gjøre en innsats hvis Bård Borgersen slipper ham til.

– Jeg har fått trent godt denne uka og har bygget et såpass godt grunnlag kondismessig til at jeg ikke trenger å bruke så lang tid på å komme i skikkelig fotballform. Jeg har iallfall veldig lyst til å bidra, sier Hollingen som tror det kan bli tre poeng mot Vålerenga.

– Jeg tror vi har store sjanser. Vi har seks tøffe kamper igjen på papiret, men vi er veldig i bedring og i forrige kamp fikk vi vist noe av de vi har trent på. Og fortsetter vi den stigningen, har vi store sjanser til å ta poeng jevnt fremover, sier Andreas Hollingen.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225496311″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]