Annonse

Tatt ut på U21-landslaget


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Tidligere Start-spiller Kristoffer Ajer er blant de som Leif Gunner Smerud har tatt ut til å spille de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Irland og Tyskland.

– Vi har ut 18 spillere. Det er en jevn, bra tropp som skal ha ett fokus og det er å slå Irland i den første kampen. Vi har en del å bygge på videre fra Israel-kampen, særlig defensivt, der vi holdt et godt lag unna å skape noe særlig sjanser. Nå ønsker jeg et mer angrepsenergisk lag og at vi skaper mer på siste tredjedelen, sier landslagstreneren til fotball.no.

Kampen mot Irland spilles på Tallaght Stadium, Dublin den 5. oktober, mens kampen mot Tyskland spilles på Marienlyst stadion den 10. oktober.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer