Annonse

Tatt ut på Islands landslag


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Der sesongen er over for de fleste Start-spillere, skal nysigneringen Kristjan Flóki Finnbogason spille to landskamper for Island kommende uke.

Det er landslagstrener Heimir Hallgrímsson som har kalt inn Start-spissen som erstatter for en skadd Björn B. Sigurðarsson.

– Dette er en kjempenyhet for IK Start og en fortjent belønning for Floki. VM-klare Island er jo blant Europas beste landslag og dette blir en flott mulighet for Floki til å spille seg til en plass i Russland-troppen. Vi ønsker ham lykke til i Qatar, sier sportslig leder i Start, Tor-Kristian Karlsen til IK Starts nettside.

Island møter Tsjekkia hjemme kommende onsdag, den 8. november, mens de reiser til Doha og møter Dakar den 14. november.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer