Annonse

Tar på seg skylden for forsvarsglippene


Foto: Glenn Faannessen

Eirik Wichne fikk ikke den beste oppladningen til kampen, med en beskjed kort tid før kampstart på at han skulle spille. Men for mandalitten er det godt å få spilt fotball.

– Det viktigste for meg er spilletid, og jeg følte det gikk greit i dag. Men det kunne selvsagt vært bedre, sier Wichne til KRS247.

Han synes at det var mye positivt i det Start fikk til i dag.

– Vi skaper mye i 1. omgang og har mye initativ. Vi har også mye ball i 2. omgang og er gode nok til at vi burde fått med oss ett poeng, sier Eirik Wichne, som fikk en formidabel oppgave å ta hånd om Ghayas Zahid.

– Jeg og Robert [Sandnes] tok greit hånd om ham, men vi slapp ham litt til på grunn av dårlig kommunikasjon. Det var først og fremst dårlig fra min side, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer