Annonse

Tar på seg skylden for 0-2


Foto: Lars Martin Gimse

Starts lyslugg Lars-Jørgen Salvesen er skuffet over både seg selv og sine lagkameraters prestasjon i den foreløpig siste Tippeliga-kampen for våre helter i gult og svart. Han tar også helt og fullt ansvar for det andre baklengsmålet.

– Det er min feil. Jeg misser Ohi. Det første målet er en pasning fra midtbanen som gjør at han [Ohi] kommer alene med keeper. Det var en vanskelig bane der ballen spratt litt, men det var likt for begge lag, forteller Salvesen til KRS247.

– Vi visste hvem vi møtte og hvordan de spiller, så klarte vi ikke helt å ta de på det. Vi kommer til en del halvsjanser, men vi fikk ikke så mye utav de, sier han.

Hva tror du om neste år?
– Jeg skal kjempe knallhardt for å kunne bidra til å være den beste spilleren i Start neste år, sier Starts toppscorer med fire mål.

– Jeg skulle selvfølgelig hatt flere mål.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer