KRS247.no

Henter værvarsel...

Tar en «time-out» fra Start

I kjølvannet av at Steinar Pedersen ble sparket velger Erik Ruthford Pedersen å ta en pause fra sitt engasjement som keepertrener for A-stallen til IK Start.

I et blogginnlegg publisert på klubbens nettside begrunner han avgjørelsen med det han beskriver som «de siste dagers triste hendelser i klubben i mitt hjerte».

Ruthford Pedersen viser blant annet til at han for to år siden også talte på knappene etter at Mons Ivar Mjelde og Odd Berg forlot dørene på Sparebanken Sør Arena før de hadde avsluttet sitt prosjekt.

«Den gang reagerte jeg også sterkt, men valgte å fortsette. Når så båndene ble enda sterkere til hovedtreneren, som det har vært med Steinar, er det kanskje naturlig at de siste dagers hendelser har preget meg. For uten overskudd, fokus og tro er det umulig å gjøre den profesjonelle jobben jeg ønsker å gjøre for våre keepere.»

– Vi har full forståelse for at siste dagers hendelser har vært ekstra vanskelig for Erik. Vi har hatt flere samtaler de siste dagene hvor Erik konkluderte med at han ønsker en pause, et valg vi har full respekt for, sier Start-direktør Even Øgrey Brandsdal til ikstart.no

Men Ruthford Pedersen sier ikke farvel til IK Start for godt.

«Kommer muligens tilbake» er nest siste setning i blogginnlegget.