KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte siste hjemmekamp

Start – Rosenborg 1-0 (1-0): Start ligger på kvalikplass før siste serierunde i Eliteserien etter å ha tapt 1-0 mot Rosenborg. Samuel Adegbenro ble matchvinner på noe som kan kalles en keepertabbe av Jonas Deumeland før halvtimen var spilt.

– De får én sjanse og det ødelegger kampen for oss. Det er ikke godt nok og vi må bare prøve å nullstille, sier Herolind Shala til KRS247.

Han er klar på at det er veldig skuffende å tape kampen og at de ikke klarte å sette sjansene de fikk mot Rosenborg.

Erlend Segberg pådro seg sitt fjerde gule kort for å ha vært for sein i en takling på Anders Trondsen og må se kampen mot Haugesund fra tribunen. Kapteinen synes de gjør en god kamp.

– Vi blir presset i 1. omgang og de skaper ikke det helt store mulighetene. I 2. omgang har vi det meste av sjansene og det meste av spillet, men vi får ikke scoringen, sier Segberg.

Rekdal synes det ble mye nesten, og hadde ikke noe å utsette på innsatsen til spillerne mot et Rosenborg-lag som tross alt består av landslagsspillere.

– Start er jo fortsatt et lag i utvikling med mange unge. Men det er klart at vi scoret ikke mål, og da vinner du ikke fotballkamper. Så enkelt er det, vi hadde våre sjanser både i 1. og 2. omgang og klarte å kontrollere Rosenborg i lange perioder. Men null poeng er null poeng, sier Rekdal.

Start-treneren synes også det er et poeng i at de klarte å presse Rosenborg såpass at de begynte å drøye tid, noe som det ikke er ofte du ser dem gjøre.

Men til tross for at neste motstander, Haugesund, er ute av medaljekampen og ender på en fjerdeplass uansett utfall, tror ikke Rekdal at de vil få en lett kamp.

– Jeg er helt sikker på at Haugesund vil gjøre det de kan for å slå oss. Vi må sannsynligvis vinne kampen for å redde plassen, sier treneren.

Og slik tabellen ser ut, som du kan se til høyre (under på mobil), så er Start på kvalifiseringsplass med 29 poeng, samme som Lillestrøm på 13. plass, men med mye bedre målforskjell. Stabæk er like bak med 28 poeng på direkte nedrykk.

Siste serierunde spilles lørdag 24. november kl. 18:00.

Hør hele reaksjonene og oppsummering her.