Annonse

Tapte på Vestlandet


Foto: Pål Lomeland

Nedrykkskampen i 2. divisjon har blitt enda mer spennende etter at Fyllingsdalen viste at de ønsker å beholde plassen i avdelingen og sendte Vindbjart hjem med null poeng i bagasjen.

Men det var venndølene som kom best i gang med flere farlige dødballer og sjanser til å ta ledelsen, men det ville seg ikke og det stod 0-0 til pause. Istedet var det Fyllingsdalen som kunne ta ledelsen ved Eirik Kampenes et kvarter uti andre omgang. Han ble vanskelig å få has på for Vindbjart, som måtte se at hjemmelagets toppscorer fullført et hat-trick på ni minutter.

Og det ble et trøstemål for venndølene, men det var det Denis Ljubovic som satte en klarering i eget nett like før slutt.

Med dagens tap for Vindbjart, er de nede på 6. plass på tabellen med to kamper igjen å spille, mens Fyllingsdalen er over streken på en 10. plass med samme poengsum som Fløy, bare med mye bedre målforskjell.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer