Annonse

Tapte mot tabellnabo


Foto: Pål Lomeland

Steinar Skeies menn klarte ikke å få en like god start på høstsesongen som de avsluttet før ferien. Mot tabellnabo Fram Larvik ble det Vindbjarts første tap siden 11. juni.

Det var de gråkledde som fikk den beste starten på kampen i Framparken i PostNord-ligaens avdeling 4. Vindbjart ble tildelt et frispark etter to minutter og Christian Follerås avsluttet det enkelt rett i mål.

Men det er ikke uten grunn at hjemmelaget Fram Larvik ikke har tapt en kamp siden 5. juni. De var giftige på kontringer og Anders Diesrud kunne sette inn utlikningen til hjemmelaget fra skrå vinkel etter 26 minutters spilt.

Frem mot pause var det mye jevnt spill, men et liten chip fra venstre og en våken Erik Rosland sørget for at Fram Larvik fikk snudd kampen til 2-1. En ledelse som holdt helt inn.

Vindbjart hadde flere sjanser til å komme tilbake i kampen og hadde sågar en ball i nettet på et hjørnespark, men det ble avblåst for en forseelse i feltet.

I en annen lokal kamp i 2. divisjon, møtte Fløy og Arendal hverandre på Flekkerøy. Det ville seg ikke denne gangen heller for Fløy, og opprykksjagende Arendal tok sesongens tiende seier med 2-0. To kjappe mål av Wilhelm Pepa og Ylldren Ibrahimaj.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer