KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte mot tabellnabo

Steinar Skeies menn klarte ikke å få en like god start på høstsesongen som de avsluttet før ferien. Mot tabellnabo Fram Larvik ble det Vindbjarts første tap siden 11. juni.

Det var de gråkledde som fikk den beste starten på kampen i Framparken i PostNord-ligaens avdeling 4. Vindbjart ble tildelt et frispark etter to minutter og Christian Follerås avsluttet det enkelt rett i mål.

Men det er ikke uten grunn at hjemmelaget Fram Larvik ikke har tapt en kamp siden 5. juni. De var giftige på kontringer og Anders Diesrud kunne sette inn utlikningen til hjemmelaget fra skrå vinkel etter 26 minutters spilt.

Frem mot pause var det mye jevnt spill, men et liten chip fra venstre og en våken Erik Rosland sørget for at Fram Larvik fikk snudd kampen til 2-1. En ledelse som holdt helt inn.

Vindbjart hadde flere sjanser til å komme tilbake i kampen og hadde sågar en ball i nettet på et hjørnespark, men det ble avblåst for en forseelse i feltet.

I en annen lokal kamp i 2. divisjon, møtte Fløy og Arendal hverandre på Flekkerøy. Det ville seg ikke denne gangen heller for Fløy, og opprykksjagende Arendal tok sesongens tiende seier med 2-0. To kjappe mål av Wilhelm Pepa og Ylldren Ibrahimaj.