KRS247.no

Henter værvarsel...

Tapte med 10 mot 11

Vindbjart fikk en verst tenkelig start på cupoppgjøret mot Strømsgodset og den situasjonen etter sju minutter mener trener Steinar Skeie avgjorde at de ikke kom seg videre til fjerde runde.

– Vi trodde før kampen at vi kunne vinne. Jeg er sikker på at vi hadde tatt skalpen til Strømsgodset med 11 mann. Det betydde så mye at vi fikk en mann utvist, sier Skeie til Fædrelandsvennen.

Situasjonen han snakker om skjedde etter sju minutter. Benjamin Boujar glemte nok at han stod for langt ute på banen da han reddet et skudd fra Petter Vaagan Moen. Generaltabben endte med direkte rødt kort og Vindbjart måtte sette inn Aleksander Lie i mål.

Men det var hjemmepublikummet som kunne juble først på Moseidmoen. For etter 14 minutter scoret målmaskinen Øyvind Gausdal kampens første mål. Han har scoret 170 mål på 199 kamper for Vindbjart.

Like etter hvilen fikk endelig laget fra Drammen hull på den berømte byllen ved Lars-Christopher Valsvik. Scoringen kom etter 52 minutter.

Det ble forøvrig lagt til seks minutter ekstra spilletid, og hovedgrunnen til dette skjedde etter 63 minutter. 17 år gamle Alexander Lie krasjet med Flamur Kastrati. Vindbjarts keeper kom seg raskt opp igjen, men for Kastrati gikk det mye verre. Han ble liggende livløs på gresset og ble etter hvert fraktet på båre. Han ble sendt til Sørlandets sykehus for undersøkelse og 19:29 kom følgende melding fra Godset-leiren.

Tommy Høiland spilte hele kampen for Strømsgodset og kronet sin innsats ved å snu kampen for Tippeliga-laget etter 76 minutter med en heading på et frispark fra hjørnet av 16-meteren.

Men Vindbjart hadde store sjanser til å kunne komme tilbake. Øyvind Gausdal sendte to minutter på overtid en ball mot mål, der måtte Jarosinski gi retur, men Christian Follerås skjøt rett på Godsets keeper og dermed endte kampen 2-1 til laget fra Drammen som avanserer til cupens 4. runde.