KRS247.no

Henter værvarsel...

Talent klar for Start

I pausen til treningskampen mellom Start og Fløy, som Start forøvrig tapte 2-1, ble en ny spiller klar for de gulsvarte på Lund. Han er 18 år gammel og kommer fra Nigeria og følger i Start i fotsporene til Evans Valdo Nyabaro, Bala Garba, Solomon Owello og selvsagt Abubakar Ibrahim.

– Det er en drøm å komme til Start. Jeg har aldri vært i Europa før. Nå ser jeg frem til å komme igang, sier Afeez Aremu til klubbens nettside. Han kom til Norge i forrige uke og har gjennomført den medisinske testen og alt av andre formelle ting som måtte på plass.

Aremu har signert en kontrakt med Start som varer ut 2021 og kommer fra Inter Allies FC, som han signerte for i desember. Før de var han sentral på Akwa United som vant den hjemlige cupen i fjor.

– Afeez er svært ‘europeisk’ i spillestilen. Som en i hovedsak defensiv midtbanespiller gjør han ting enkelt, ser løsninger tidlig og stresser sjelden med ballen. I tillegg jobber han hardt og er en lojal lagspiller, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen om midtbanespilleren som også har spilt Nigerias A-landslag i VM-kvalifiseringen.