Annonse

– Synes ikke de skulle hatt straffe


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Håkon Opdal hadde bedre utsikt enn dommeren til den kontroversielle straffesituasjonen som førte til det første målet i kveldens kamp.

– Jeg synes ikke de skulle hatt straffen. Odd-spilleren header ned i armen på De John som prøver å flytte den bort, sier Opdal til KRS247 og tror den straffen gjorde at Odd fikk ta litt mer over kampen.

Han er klar på at det er sterkt å ta poeng der borte, men synes de viser at Start absolutt er på høyde med hjemmelaget i dag.

– Vi viser en god moral og en kvalitet i laget vi kan bygge videre på, sier Starts sisteskanse, som skulle ønske han hadde tatt noen flere redninger i forhold til alt snakket om landslaget.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer