Annonse

Synes det var stort å spille sin 400. kamp


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

Espen Hoff tenkte ikke så mye over at han spilte sin Tippeliga-kamp nummer 400 mot Molde sist helg, men han må innrømme at han har tenkt mer på det i ettertid.

– Fokuset var helt andre steder da jeg gikk på banen da, men i dagene etterpå må jeg innrømme at det er litt ekstra stas for meg personlig, sier Hoff til KRS247.

Med 400 kamper er han på 4. plass på «Adelskalenderen» over de som har spilt flest Tippeliga-kamper. Bak Roar Strand (439 kamper), Morten Berre (452 kamper) og Daniel Berg Hestad (473 kamper). For Starts ringrev med bakgrunn fra Stabæk, Lyn og Odd er det flere ting som forklarer hvorfor han har holdt ut så lenge som fotballspiller.

– Det handler om å gjøre nok og de riktige tingene. Så handler det om å prestere og holde kroppen frisk og rask. Det er egentlig ikke noe verre enn akkurat det, ler Espen Hoff.

Han er usikker på når Tippeliga-kamp nummer 401 vil komme, men han tror ikke det vil ta lang tid før den første seieren kommer.

– Vi har veldig stor tro på det internt, det må vi ha for å i det hele tatt møte opp. Vi føler at de tre siste kampene har vært en forbedring, vi har gjort mye bra og spesielt Molde-kampen sist var det veldig mye positivt. Så vi føler at vi er på riktig vei, sier Hoff.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer