KRS247.no

Henter værvarsel...

Synes det var deilig å få seier

Tidligere Vindbjart- og Randesund-spiller Simon Andreas Larsen fikk et hyggelig gjensyn med Sørlandet. Men han har likevel noe å peke på fra kampen de må bli bedre på.

– Vi føler vi har god kontroll, men det er kjipt å slippe inn de to målene. Det er noe vi komme til å ha fokus på etter kampen og på video kommende uken, sier Larsen til KRS247.

Han synes ikke de er for gode i forhold til tabellplasseringen.

– Det er ingen som er for gode til det, og det har vi også jobbet hardt med. Vi må bygge videre på det vi er gode på. Dert er tungt å ikke ligge i flytsonen, men så er det befriende å endelig få en seier, sier Vålerenga-spilleren som synes det var lett å kontrollere Starts spill i store deler av kampen.

– Vi visste hva Start kom med og vi visste hva vi var gode på. Det er aldri lett å spille alene på topp og det er vanligvis grei skuring når vi er to stoppere mot én spiss, sier Simon Larsen.

Har du noen råd til Start?
– Det vi har vært bevisste på er å finne ut hva vi må være gode på og ha fokus på oss selv. Vi må holde humøret oppe og ikke bry oss så mye om hva som skrives i pressen eller sosiale medier. Jeg tror at dersom Start får en seier, så vil det løsne og det kan bli en skikkelig spennende høst, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/275149798″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]