Annonse

Synes det var deilig å få seier


Foto: Glenn Th. Faannessen

Tidligere Vindbjart- og Randesund-spiller Simon Andreas Larsen fikk et hyggelig gjensyn med Sørlandet. Men han har likevel noe å peke på fra kampen de må bli bedre på.

– Vi føler vi har god kontroll, men det er kjipt å slippe inn de to målene. Det er noe vi komme til å ha fokus på etter kampen og på video kommende uken, sier Larsen til KRS247.

Han synes ikke de er for gode i forhold til tabellplasseringen.

– Det er ingen som er for gode til det, og det har vi også jobbet hardt med. Vi må bygge videre på det vi er gode på. Dert er tungt å ikke ligge i flytsonen, men så er det befriende å endelig få en seier, sier Vålerenga-spilleren som synes det var lett å kontrollere Starts spill i store deler av kampen.

– Vi visste hva Start kom med og vi visste hva vi var gode på. Det er aldri lett å spille alene på topp og det er vanligvis grei skuring når vi er to stoppere mot én spiss, sier Simon Larsen.

Har du noen råd til Start?
– Det vi har vært bevisste på er å finne ut hva vi må være gode på og ha fokus på oss selv. Vi må holde humøret oppe og ikke bry oss så mye om hva som skrives i pressen eller sosiale medier. Jeg tror at dersom Start får en seier, så vil det løsne og det kan bli en skikkelig spennende høst, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer