Annonse

Synes det røde kortet var billig


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Strømsgodsets Marcus Pedersen er ikke enig i at Tokmac Nguen skulle ha blitt utvist da han kom for sent inn i en takling av Espen Børufsen noen minutter før slutt. 

– Jeg synes det er veldig billig i forhold til at det er det andre gule kortet. Jeg reagerer litt på at folk løper etter og skriker og da reagerer jeg, sier Pedersen til KRS247.

Det var flere på Sparebanken Sør Arena som mente at han også burde fått et gult kort for sine reaksjoner i forbindelse med utvisningen.

Marcus Pedersen er toppscorer i Eliteserien med ti mål på 13 kamper og hadde før dagens oppgjør mot Start aldri scoret på Sparebanken Sør Arena.

– Jeg følte meg egentlig ganske pigg i dag og laget gjorde det bra, og som regel når laget gjør det bra, så scorer jeg, sier spissen som tror det er bedring på gang.

– Jeg synes vi bare må fortsette fra den kampen vi gjør i dag. Slipper vi til like lite og skaper like mye offensivt, så blir vi gode gamle Godset og blir like farlige igjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer