KRS247.no

Henter værvarsel...

Synes det er morsomt å møte Viking

Til tross for at Espen Hoff ikke er innfødt sørlending, har han vært lenge nok i Start til å ha fått med seg det spesielle med å møte Viking i seriekamp. «Hoffer’n» beskriver tenningsnivået foran kampen som passende.

– Det er bra og jeg tror det er mange som gleder seg til kampen som har mest prestisje dette året. Vi er klare for en av de morsomste kampene, sier Hoff til KRS247.

Under den siste treningen før kampen, ble det trent mye på avslutninger og det henger sammen med en strategi om å bli farligere foran målet, som Steinar Pedersen har nevnt som et viktig punkt mot naboen fra vest.

– Vi håper på å kunne score litt flere mål og kanskje allerede mot Viking, sier han som beskriver siddisene som et lag som ligner litt på Start.

– De virker solide og de er ganske like som oss i frispillingsfasen, men vi er godt forberedt på et bra Viking-lag, sier Espen Hoff.

Hva synes du om din egen innsats de to første rundene?
– Jeg synes jeg har hatt en brukbar åpning. Jeg er godt fornøyd med det jeg har levert så langt,  men jeg har fortsatt en del å gå på. Jeg vil gjerne være med der oppe og være mer skapende, men det er absolutt ting på gang, sier Starts nummer åtte.