Annonse

Synes det ble mye «hawaii» mot slutten


Foto: Glenn Faannessen

Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebrigtsen synes det var surt at de ikke fikk med seg alle tre poengene fra dagens kamp mot Start, men han er klar på hvor det sviktet for de i dag.

– Vi forsvarer oss godt i 1. omgang, men så blir det verre i 2. omgang og helt mot slutten var det jo helt kaos med brudd på brudd. Og vi på benken skjønte at de kom til å kjempe for å få 2-2. Vi ønsket å være mer kyniske, sier Pettersen til KRS247.

Han måtte også nok en gang se at den tidligere storspilleren Marcus Pedersen ikke fikk til så mye mot Start.

– Nei, han gikk nok på 80 prosent. Men han trenger kamptrening og vi vet hva vi får i andre enden, så han vil klare å komme tilbake for fullt igjen, sier treneren som i likhet med Steinar Pedersen har måttet bygge opp et tilnærmet nytt lag denne sesongen.

– Vi har hatt mange utskiftinger, så det vil ta tid før vi får satt et skikkelig lag, men vi skal være like gode mot slutten av året sesong som vi var i fjor. Vi må ha større fokus på å i bli enda bedre i boks etter innlegg og vi er også litt mer unøyaktige enn jeg skulle ønske, sier Bjørn Petter Ingebrigtsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer