Annonse

Synes det andre gule var urettferdig


Foto: Glenn Faannessen

Damion Lowe fikk en tidlig dusj etter sin debut fra start i toppkampen mot Bodø/Glimt. Han setter pris på støtten han fikk fra hjemmepublikummet.

– De motiverte oss til å komme oss tilbake til 2-2. Vi stod sammen som lag og kjempet helt til slutt mot et godt lag. Det gjorde godt å spille sammen med gutta her. Vi spilte bra i 1. omgang, men pådro oss noen kontringer. Sånt skjer i kamper, men vi klarte å stå imot og gjøre den jobben som måtte til, forklarer debutanten til KRS247 etter kampen.

– Hva med de gule kortene?

– Dommeren skal selvfølgelig gi meg gult på straffesparket, men det andre gule kortet er ikke helt riktig, fordi vi vant jo ballen. Skulle han gitt meg det andre gule, burde han jo blåst med én gang, sier Lowe som lover å komme sterkt tilbake etter å ha stått over søndagens kamp mot Fredrikstad på grunn av det røde kortet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer