KRS247.no

Henter værvarsel...

– Synd vi ikke klarte å få et godt resultat

Jonas Deumeland var tredjekeeper i sin forrige klubb og hadde aldri sett for seg at han skulle debutere fra start mot Rosenborg. Han følte Start hadde sjansen til å få et godt resultat i hans eliteseriedebut.

– Fotball handler om resultater og vi klarte dessverre ikke å få med oss i det minste ett poeng tilbake til Start. Vi klarte å holde kampen åpen i nesten 90 minutter, og hadde sjansen til å score like førslutt, men ballen gikk dessverre ikke inn, og vi ender med null poeng, sier Deumeland til KRS247.

Han var helt klart en av Starts beste spillere og hadde mye å gjøre, deriblant et skudd fra Nicklas Bendtner på 0-0 som Deumeland klarte å få noen fingre på slik at det gikk utenfor.

– Det var glimrende, i forrige uke var jeg helt ute, men så kommer jeg her og på mindre enn en uke har jeg signert kontrakt, bli kjent med ny gruppe og spiller mot regjerende seriemestre foran kanskje 18.000 (15.594 tilskuere var riktig tilskuertall, red. anm) mennesker er jo bare helt fantastisk, sier tyskeren som ikke hadde sett for seg en slik uke han har hatt.

– Jeg ventet bare på en telefon fra min manager for å kunne få en sjanse til å spille, men så får du denne sjansen istedet og du kan nesten ikke tro det. Heldigvis er det sant, og jeg håper min innsats gjør laget og treneren glad slik at jeg kan gi tilbake den tiltroen de ga meg ved å først signere meg og så sette meg i startoppstillingen, sier Deumeland.