Annonse

Svenske på vei til Start


Foto: SAMI GRAHN / Pic-Agency (CC-BY-NO)

Start ligger ikke på latsiden når det gjelder å bygge stall for 2018. Bare en time etter at Gudmundur Tryggvason ble klar for klubben, melder flere medier nå at Mark Dempsey har hentet en spiller han har trent tidligere, da i Djurgården.

Elliot Käck er 28 år gammel og har spilt i Värmdö, Hammarby, Sirius, Värtans og både for A-laget og juniorlaget i Djurgården, som han debuterte for i 1995.

Käck er en venstreback som spilte alle kampene for Allsvenskan-klubben de siste to sesongene.

– Jeg ønsker å takke hele Djurgårdsfamilien for disse tre årene. Det har vært en ære å få spille A-lagsfotball i klubben jeg har vokst opp i og jeg har båret Djurgården-trøyen med stolthet, sier spilleren til klubbens nettside.

– Vi anser Elliot for å være en av de beste i den posisjonen i skandinavisk klubbfotball. Han er en veldig god fotballspiller. Han er fotballklok, og i tillegg en ekstremt fin type, sier sportslig leder i Start, Tor Kristian Karlsen til Fædrelandsvennen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer