Annonse

– Svakt av meg


Foto: Glenn Faannessen

Odds Steffen Hagen tar på seg hele skylden for straffesparket som sørget for at Start fikk med seg ett poeng.

– Matthias Vilhjalmsson bare legger seg bak mot meg og jeg kommer med en arm mot ham, mens han har to armer rundt meg, sier Hagen til KRS247 og synes i utgangspunktet at det ikke var en soleklar straffesituasjonen.

– Da hadde alle sånne dueller hvert straffe, forskjellen denne gangen var at dommeren så det, men det er likevel svakt av meg å være så het i toppen, sier Odds sørlandske forsvarer som fikk sitt andre gule kort for sesongen etter duellen med Starts islandske spiss.

Det er ikke første gangen at Odd har gitt fra seg en ledelse, det samme skjedde også i hjemmekampen mot Aalesund, hvor Olivier Occean scoret kampens første mål etter 19 minutter, mens Carl Björk hos Aalesund utliknet 12 minutter før slutt.

– Vi blir gjerne litt overmodige og åpner for litt for mange overganger. Det er årsaken til at vi har fått mange målsjanser mot oss og slipper Start inn i kampen igjen, sier Hagen som ikke utelukker en retur til Sørlandet.

– Jeg håper på at jeg snart kan spille fotball der igjen, avslutter Odds Steffen Hagen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer