Annonse

Strålende fornøyd etter sliteseier, men…


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen mener laget bruker ballen godt helt frem til motstanderens sekstenmeter nærmer seg. Derfra og inn er ikke laget gode, mener han. Dessuten er han kritisk etter sløsing med dødballmuligheter. Likevel er de tre poengene viktigst for Start-treneren, der avgjørelsen til slutt faller på overtid.

– Sånne seire er nydelige. En slitekamp der vi ikke er spesielt gode spillemessig, men det blir en krig på 1-1 og Tromsdalen har mye energi. Vi visste det kunne bli sånn, sier Pedersen til KRS247.

Problemene starter litt med at Start ikke makter å punktere kampen på stillingen 1-0 i første omgang etter at Daniel Aase har headet inn en retur etter at Espen Børufsen treffer tverrligger. I den fasen brenner laget flere gode muligheter. Da hjemmelaget etter hvert utlignet, ble det vanskelig.

– Obosligaen er fyllt med hverdagskamper, og dette var en hverdagskamp der vi måtte slite til oss tre poeng, sier Starttreneren.

De tidligere Vindbjart-spillerne Daniel Aase og Simon Larsen scoret Starts mål. Det siste målet kom på straffe på overtid, og det er kanskje den eneste dødballen som får godkjent av Starttreneren.

– Før kampen var dødball en viktig greie for oss, men servene var altfor dårlige! Ingen av de ble mål, og ingen av de ble store sjanser heller, sier Pedersen og viser til at laget hans skapte ti hjørnespark i løpet av kampen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer