KRS247.no

Henter værvarsel...

– Stor spillemessig fremgang for oss

Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, synes laget fra Flekkerøya kunne gått videre i cupen utfra spill og sjanser mot Vindbjart. Etter å ha tapt etter straffesparkkonkurranse, ser Halvorsen mye positivt i lagets spill og innsats.

– Flere steg frem fra serieåpningen mot Vard Haugesund. Den seieren var ikke vakker, men viktig. Mot Vindbjart fremstår vi mye mer frem slik vi ønsker, og det er veldig gledelig, forteller Halvorsen til KRS247.

– Hvordan merket man det?

– Det som var mye bedre, var at vi klarte å holde mye mer tempo langs bakken. Vi fikk i gang småspillet, relasjonene mellom enkeltspillere og lagdeler satt mye bedre. Jeg synes etter spill og sjanser at vi burde vunnet mot Vindbjart denne gangen.

Spår Vindbjart i toppen

Halvorsen vil ikke si om Vindbjart rykker opp i år, men regner med å finne dem helt i toppen 2015.

– Det er jeg ganske sikker på at de vil være. Det er for tidlig å si om de vinner avdelingen, men all ære til klubben. De har jobbet hardt og godt over tid, og jeg tror de blir å regne med i år, sier assistenttreneren.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/202175392″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]