KRS247.no

Henter værvarsel...

– Stolt over prestasjonen i førsteomgang

Tredjedivisjonsspillerne på Vigør hadde storebror Start i kne i store deler av førsteomgang på Sukkevann i kveld. Vigør skapte tre store muligheter før eliteserielaget våknet.

Vigør kunne fort ledet etter første omgang, men klarte ikke å omsette sine store sjanser i mål. Start på sin side scoret to mål på to skudd og dermed kunne de gile og svarte gå i garderoben med en noe ufortjent ledelse.

Spillende trener for Vigør, Leif Otto Paulsen er svært fornøyd med hva spillerne hans presterte på banen frem til Starts ledermål.

– De første førti kan vi virkelig være stolte av. Da kjører vi kampen og hadde tre store muligheter, men så får de to enkle mål rett før pause. I andreomgang går vi ut i håp om å få en redusering, men så får vi tre i trynet i stedet, sier Paulsen.

– Var det kreftene som tok slutt?

– Jada, etterhvert gjør de jo det. Det er jo klart at du får mye energi når du spiller jevnt med Start, men når de setter inn sitt tredje mål for dagen blir det tungt.

I overkant av 800 tilskuere hadde funnet veien til Sukkevann for å se bydelslaget spille mot Start. Selv om Paulsen ikke er helt fornøyd med resultatet, gleder han seg stort over oppmøtet og den sportslige rammen rundt kampen.

– Det gjør jeg virkelig. Den gjengen som har stått på i forbindelse med arrangementet her, de har gjort en fantastisk jobb og vi i spillergruppa er takknemlige overfor det de har stelt i stand.