Annonse

Stolt av spillerne


Foto: Glenn Faannessen

Bodø/Glimt har i likhet med Start mistet flere sentrale spillere denne sesongen. Senest dro Papa «Badou» Ndiaye til tyrkisk fotball tidligere denne uken. Han var absolutt ikke savnet i dag.

– I andre omgang er det bare ett lag på banen og det hjalp med det siste kvarteret før pause, sier en smørblid Jan Halvor Halvorsen til KRS247 og han er utrolig imponert og stolt over mannskapet sitt i dag mot Start.

Dagens seier var den sjette straket for laget som er i sitt livs form etter en tung start på sesongen.

– Jeg har sagt hele tiden at en fotballsesong er et maratonløp og det hjelper ikke å sprekke halvveis. Vi har vært tålmodige og ikke forandret på annet enn at vi ikke har mistet ballen like lett i de siste seks kampene, sier Halvorsen som kan begynne å se oppover på tabellen.

Glimt-treneren har samme holdning som Mjelde i forhold til å ikke dvele ved spillerne som har forsvunnet fra klubben. Og han tror ikke Start rykker ned.

– Jeg tror de kan klare å plukke nok poeng til å holde tre lag bak seg på tabellen, sier Jan Halvor Halvorsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer