KRS247.no

Henter værvarsel...

Fløy: – Vi var best og burde vunnet

Lørdag var det nok en gang klart for et av årets høydepunkter for lokalfotballen på Sørlandet. Vindbjart tok i mot Fløy på Moseidmoen og dette var en kamp som nok en gang endte uavgjort. Fløys assistentrener, Morten Halvorsen mener laget hans var best i kampen som endte 1-1.

– Jeg synes dette var en kamp der vi styrte og virkelig hadde trøkk på Vindbjart i første omgang. Spesielt det vi gjør i første halvdel er meget bra, skaper store sjanser og et under at vi ikke leder til pause. Litt jevnere i andre omgang, men likevel sett under ett så er jeg stolt av det gutta presterer ut på banen. Jeg synes vi er best, og fortjener å vinne, forteller Halvorsen til KRS247.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lars Kristian Pedersen

Lars Kristian Pedersen er kaptein på Fløy (Foto: Jacob Nygaard)

Flekkerøylagets kaptein, Lars Kristian Pedersen anser det ene poenget som viktig i kampen for å unngå nedrykk.

– Det kan vise seg at ett eller tre poeng egentlig ikke spiller så mye rolle. Det at vi får poeng er det viktigste. Vi har dessverre en veldig dårlig målforskjell, og da er det ene poenget her veldig viktig. Så det er vi fornøyd med, sier Pedersen til KRS247 etter kampen.

Hva tar dere med dere fra denne kampen?

– Vi har spilt veldig bra i våre siste kamper. Det er med på å prege vår treningshverdag. Vi er komfortable med det vi holder på med om dagen og det viser seg at vi er et lag i form, sier Pedersen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vindbjarts toppscorer, Øyvind Gausdal (Foto: Henrik Gimle)

Vindbjarts toppscorer Øyvind Gausdal var lite fornøyd med ett poeng etter lokaloppgjøret mot Fløy lørdag ettermiddag.

– I dag er det forsåvidt greit med uavgjort etter en dårlig fotballkamp. Vi spiller ikke særlig godt, og Fløy kjemper og står på. Vi spiller en kamp godt under pari her i dag, sier Gausdal til KRS247, tydelig misfornøyd over at det bare ble ett poeng mot laget fra Flekkerøy.

– Det er ikke godt nok her å spille uavgjort mot Fløy. Det er et bunnlag vi spiller mot, og vi skal slå dem. Vi spiller ingen god kamp, og jeg føler ikke vi kommer ordentlig i gang. Vi blir seige, og får ikke spillet vårt til å sitte, avslutter Gausdal.