Annonse

Stokkelien: – Vi forventer en hard kamp


Foto: Amund I. Lutnæs

Mads Stokkelien sier at alle i klubben har troa på at de skal klare å overleve i Tippeligaen, og det starter mot Sandefjord i dag. 

– Jeg gleder meg veldig, det gjør vi alle. Det er en veldig viktig kamp. Vi er i en posisjon hvor vi kan avgjøre på egenhånd, og det er morsomt å spille kamper som betyr noe. Kampen mot Sandefjord er i alle høyeste grad en slik kamp, forklarer Stokkelien.

– Jeg har stor tro på tre poeng.

To av deres argeste konkurrenten i bunnen, Mjøndalen og Tromsø, skal ut i harde oppgjør på søndag. Stokkelien mener at Start nå må gripe sjansen til å få en fordel i kampen for å overleve.

– Helt klart, de har tøffe kamper så vi kan få en liten luke. Men bortekamp er aldri lette uansett lag, så vi forventer en hard kamp.

– En ære å hjelpe Start
 Det har blitt skåret lite mål hos Start i det siste, og som spiss er Stokkelien en av de som må ta noe av ansvaret. Han sier at de har jobba med det offensive den siste tiden.

– Vi har jobba med den offensive samhandlingen. Vi har slitt med å komme til sjanser og det henger sammen med helheten selvfølgelig. Vi forventer å kunne utnytte de rommene Sandefjord gir. De spiller en litt annen formasjon enn mange andre lag så vi tror at vi kan utnytte det og komme til flere sjanser, forklarer han.

Som sørlending merker han at folk ønsker å beholde Start i eliteserien.

– Det er viktig å ha Start i den øverste divisjonen og det betyr mye for mange. Det er selvfølgelig en ære å få lov til å hjelpe Start med å beholde plassen, og det er jeg sikker på at vi klarer, smiler Stokkelien.

Han lover at de gulkledde skal kjøre på på Komplett Arena.

– Vi går ut i hundre! Vi skal være utrolig aggressive og folk er tente. Du ser det på trening i dag og har sett det de siste dagene.

– Til tross for at vi ikke har vunnet på lenge så ser jeg ikke en gjeng som sitter med hodet mellom beina. Dette er en gjeng som har troa på at vi skal klare dette sammen, avslutter Mads Stokkelien.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer