KRS247.no

Henter værvarsel...

Stokkelien tror på nettkjenning

Den hjemvendte profilen ser stor fremgang for Start den siste uka, og håper selv å kunne få hull på byllen mot Vålerenga i morgen.

– Vålerenga er glad i å sende folk i angrep. Da har vi muligheten til å ta de på kontra. Det kan bli en målrik kamp, og jeg håper kampen blir målrik i vår favør, sier spissen.

– Er du sikker på plass i førsteelleveren?

– Man er aldri trygg på å starte. Man må bevise hver uke at man fortjener det. Jeg skal uansett bidra med alt jeg kan, om jeg så må hente vann eller reserveskoene til de som spiller.

Han ser flere ting som stemmer for klubben denne uka. Ingen suspensjoner, folk tilbake fra skade, Ikenna i stigende form og større go i laget enn på lenge.

– Vi er vanvittig optimistiske, og har troa på at vi kan ta tre poeng. Når vi ser den fremgangen vi har hatt de siste ukene og bygger videre på de prinsippene vi har hatt så ser vi at sjansen for tre poeng øker og øker, sier Stokkelien til KRS247.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225377707″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]