Annonse

Stokkelien tilbake i Start


Foto: Roy Emanuelsen, ikstart.no

Mads Stokkelien er klar for Start, mens Solomon Owello fortsetter sin karriere i Sandnes Ulf.

-Det er helt fantastisk å være tilbake i Start. Jeg kan ikke vente med å ta på med den gule drakta igjen med nummer 18, sier Stokkelien til ikstart.no.

– Jeg er utrolig glad for at jeg nå får muligheten til å komme hjem til klubben i mitt hjerte, og kombinere dette med skolen. Jeg har vært i dialog med Even og Mons hele veien, og dette hadde ikke vært mulig uten deres vilje og evne til å være løsningsorienterte, sier den tilbakevendte spissen.

Han har fått lov til å trekke på seg drakt nummer 18 av Henrik Breimyr, som de siste to kampene har brukt nummeret.

– Mads er en fenomenal type, både på og utenfor banen. Han har den rette gutsen og energien vi trenger for å skape stolthet for laget i tiden som kommer. At Mads er en lokal gutt som har Start i sitt hjerte, er ren bonus for oss, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal til klubbens nettsider.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer