Annonse

Stokkelien forlater New York Cosmos


Bilde med tillatelse: New York Cosmos

Etter halvannen sesong har Mads Stokkelien og New York Cosmos blitt enige om å avslutte kontrakten. Det skriver klubben på sine nettsider.

– Jeg vil gjerne takke Mads for hans bidrag til New York Cosmos, både på og utenfor banen. Han er en flott person og vil alltid være en del av Cosmos-familien. Vi ønsker ham lykke til i fremtiden, sier hovedtrener Giovanni Savarese.

Stokkelien debuterte for Start i 2008, og spilte for Stabæk før turen gikk til New York. For den amerikanske klubben som spiller på nivå to har han spilt 38 kamper og scoret åtte mål.

Det er ikke klart hvor Stokkelien fortsetter fotballkarrieren. Gamleklubben Start har bare to spisser i stallen og i tillegg har det ryktes at Viking ønsker angriperen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer