Annonse

Sterk uavgjort for Donn


Kjetil Ruthford Pedersens Donn klarte 2-2 borte mot Egersund (Foto: Pål Lomeland)

Det virket iallfall ikke som det var en hel divisjons forskjell på Egersund Stadion i ettermiddag da nedrykksklare Donn kom på besøk. For selv om topplaget scoret først, ble ett poeng med i bagasjen tilbake til Sørlandet.

For Egersund jaktet virkelig på opprykksplassen og Donn hadde egentlig bare en teoretisk mulighet om å sikre plassen i 2. divisjon med seier i sesongens siste bortekamp. Kenneth Grande sendte Egersund i ledelsen etter 38 minutter. Men bare fire minutter senere svarte Donn tilbake ved Christian Mathisen.

Samme Grande sendte hjemmelaget i ledelsen igjen like etter pause samtidig som rapportene fra Ullensaker/Kisa sin kamp kom over anlegget. Egersund hadde egentlig kampen i sin hule hånd, men Donn viste vilje til å komme tilbake og Mads Myhrstads mål etter 76 minutter ble kampens siste.

Dermed har Donn iallfall sjansen til å avslutte sin tid i Oddsenligaens 3. avdeling med æren i behold hjemme mot Vidar neste serierunde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer