Annonse

– Steg i riktig retning


Arkivfoto: Amanuel Tesfaghabr

Håkon Opdal synes de leverte en godkjent kamp mot Molde, men han skulle gjerne ønsket de fikk sikret sin første seier siden 4. juli 2015.

– Vi er skuffet over ikke få med oss alle tre poengene. Vi har våre sjanser på slutten til å få pirket ballen i mål. Det var litt synd akkurat det, sier Opdal til KRS247.

Han synes også de fungerte bra defensivt, men at de også fikk til mye positivt fremover.

– Vi var spesielt gode på overganger og fikk rystet Molde litt. Vi var også trygge bakover, mener oddingen som innrømmer at han var etter Toivios fulltreffer som førte til 2-2.

– Jeg visste at det ville komme et godt skudd og hadde stengt keeperhjørnet og skuddet kommer litt langt bort fra meg. Det var godt gjort av Toivio, sier Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer