KRS247.no

Henter værvarsel...

– Starts venstreside leverte varene i dag

Amund I. Lutnæs er på La Manga og kommenterer fotball

Amund I. Lutnæs er på La Manga og kommenterer fotball.

(Start – Brann 3-0) Fotballkommentator Amund Isaksen Lutnæs synes Start virket solide mot Brann i dag. Han trekker frem første omgang og Starts venstreside som fine vårtegn for sørlandsklubben.

– Det med venstresiden er veldig interessant når vi tenker på salget av Tripic, fastslår Lutnæs.

Tre nesten identiske scoringer av islandske Matthias Vilhjalmsson, alle på innlegg fra venstresiden, var mer enn nok til å slukke et svakt Brann på La Manga i ettermiddag.

– Hodnemyr god

Jon Hodnemyr har uttalt til Fædrelandsvennen at han føler seg tryggere. Lutnæs lot seg imponere av en høyreback som tydeligvis har tatt store steg i vinter.

– Han var veldig god, særlig i første omgang. Samtidig har jeg lyst til å rose fungerende kaptein Gudmundur Kristjansson. Jeg synes han var bra sentralt i dag. Vinner så å si alt av dueller.

Når det gjelder Matthias Vilhjalmssons ekte hattrick i dag, påpeker Lutnæs at islendingen er best når han får innlegg i boksen.

– Nå skal det sies at det var veldig få glimt av gammel storhet fra midtstopper Azar Karadas i Brann i dag, men det viser at innlegg mot Matti fort kan være en suksessoppskrift! Han har et målscorerinnstinkt som Start må utnytte.

Men…

– Såklart…dette er jo La Manga! Det er viktig å ikke lese for mye ut av det som skjer her. Brann kan fort vise seg å være mye bedre enn de fikk vist i vinden i dag, og Start skal ikke hvile på lauvbærene etter denne seieren, fastslår kommentatoren før han gjør seg klar til å kommentere ny kamp kort tid etter Start-kampen.