Annonse

Starts økonomi rammer Fløy


Fløy assistent, Morten Halvorsen. | Foto: Henrik Gimle

Når Start slanker sin spillerstall grunnet økonomi, går dette utover klubbene like bak. Assistenttrener i Fløy, Morten Halvorsen, mener spillerlogistikken blir vanskeligere for klubben når Start ikke har spillere til låns.

– Det som er vanskelig er at Starts situasjon ikke gir oss den samme spin-off som før. Det fører til at vi må se oss om etter spillere i andre deler av landet, sier Halvorsen til KRS247.

Han mener en del av suksessen til Vindbjart og Fløy i 2. divisjon kan spores til Start.

– Det er ikke til å stikke under stol at Fløys og Vindbjarts suksess bygde litt på spillere som kom fra Start. Når Start er i en annen situasjon, må vi også tenke annerledes, sier Halvorsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer