KRS247.no

Henter værvarsel...

Starts nye signering imponerte på første trening

Henrik Breimyr kom med morgentoget fra Bryne i dag, og måtte ha litt tid før det løsnet på hans første Starttrening. Etter treningen høstet han lovord fra både spillere og trenere.

– Jeg synes han hadde en veldig god første dag. Han kommer inn med masse energi, og er aggressiv og fin sentralt på midten der. Han ser ut som en fyr vi trenger, sier Espen Hoff til KRS247.

Breimyr kommer fra Bryne FK, og har nytt stor tillit i laget som nå ligger på kvalifiseringsplass i OBOS-ligaen. Han har spilt 1206 minutter, scoret to mål og rukket å få to røde kort. TV2-ekspert Jesper Mathisen mener Start har gjort en smart signering og hentet en av Brynes beste spillere denne sesongen.

– Henrik Breimyr har vært en av Brynes to beste spillere i år, synes jeg. Han har spilt mye på sentral midtbane, men ble flyttet ned som stopper når Bryne slapp inn veldig mye mål. Siden da har Bryne nesten vunnet alt. Han er sterk, proff, ballsikker og hadde stor lyst til å komme til Start. Han er også en smart spiller som skal bekle flere posisjoner, sier Mathisen.

– Han virket utrolig flink. Det var morsomt å få inn en midtbanespiller som kan hoppe litt inn i duellene nå. Det trenger vi, sier toppscorer Kristoffer Ajer.

Breimyr stod opp 0410 i dag for å rekke toget klokken 05. Han mener at den tidlige avreisen til Kristiansand preget ham de første minuttene.

– Jeg kjente godt at jeg hadde stått opp tidlig de første ti minuttene, men etter det kom jeg godt i gang. Det er en fin gjeng som man blir lett kjent med, og jeg fikk vist litt hva jeg har å by på, sier Breimyr.

Hør intervjuet med Breimyr her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/218188297″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]